Αφού παρακολουθήσαμε την ανάπτυξη του σιταριού που φυτέψαμε το Νοέμβριο, συζητήσαμε για το πώς παρασκευάζεται το αλεύρι , που φτιάχνουμε το ψωμί.
Γράφουμε τη συνταγή
Όλα τα υλικά στη λεκάνη και ζυμώνουμε
Όσοι περισσότεροι ζυμώνουν τόσο καλύτερα...
Μέχρι να "φουσκώσει " η ζύμη μας , παρακολουθήσαμε το ψήσιμο παραδοσιακού
ψωμιού σε φούρνο με ξύλα, είδαμε την πινακωτή και τη φωτια στο φούρνο.
Η ζύμη μας είναι έτοιμη για ψήσιμο
Καλή μας όρεξη!!!!!!